Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isti obrazac

Bačić ponovno u obilasku Banovine: Novinari ga malo stisli, ali ministar se nije dao smesti

Aktualno Galerija Branko Bačić u obilasku Banovine - 5 Branko Bačić u obilasku Banovine - 5 Foto: DNEVNIK.hr Branko Bačić u obilasku Banovine - 4 Branko Bačić u obilasku Banovine - 4 Foto: DNEVNIK.hr Branko Bačić u obilasku Banovine - 3 Branko Bačić u obilasku Banovine - 3 Foto: DNEVNIK.hr Branko Bačić u obilasku Banovine - 2 Branko Bačić u obilasku Banovine - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Branko Bačić u obilasku Banovine - 1 Galerija 1/5 >>
Ministar graditeljstva Branko Bačić bio je u još jednom obilasku Banovine.

Po već poznatom obrascu ministar graditeljstva Branko Bačić posjetio je ljude u kontejnerima i ponovio obećanje da će ih od tamo raseliti.

Obišao je gradilište škole u Nebojanu i zgrada u Glini. U Banovini je država izgradila 11 zamjenskih kuća, u Zagrebu još ni jednu. Ali četvrti po redu ministar uvjerava - sada će biti bolje.

Pročitajte i ovo Vili Beroš i Branko Bačić 350 projekata Beroš i Bačić u obišli bolnice u obnovi: "Smanjenje broja kreveta za vrijeme obnove neće biti"

"Ovaj tjedan, odnosno u ponedjeljak, za osam dana ide javna nabava za 21 kuću na području grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije kako bismo krenuli u realizaciju i izgradnju novih zamjenskih kuća na području Markuševca i na području Krapinsko zagorske županije", rekao je Bačić. 

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene