Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed na Britanskom trgu

Nasrnula na prosvjednika i vozila ga na haubi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirni prosvjed građana na Britanskome trgu umalo je završio s ljudskom žrtvom.

Blokirajući promet šetnjom preko četiri pješačka prelaza prosvjednici su izražavali svoje nezadovoljstvo sustavom naplate parkinga na Pantovčaku, u Nazorovoj i okolnim ulicama.

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Kod Virovitice Retrovizorom udarila pješaka pa pobjegla s mjesta nesreće, on teško ozlijeđen ostao ležati na cesti Policija, ilustracija "Makni se s ceste!" Kamiondžija poludio na vozačicu, blicao joj i trubio. Ona mu pokazala srednji prst i onda je nastao kaos...

Na trgu se ubrzo nakupilo desetak vozila čiji vozači nisu imali razumijevanja za stavove prosvjednika. Nakon kraćeg čekanja krenuli su gubiti živce. Ubrzo je krenulo trubljenje, prijetnje i psovke prema prosvjednicima, javljka portal zagrebancija.com. Suvozačica jednog džipa povišenim je tonom prijetila da će pregaziti prosvjednike ako se ne maknu.

Stala tek kada je prosvjednik polomio retrovizor

U jednom trenutku mlađa vozačica u crvenome Cliu izgubila je živce i pritisnula gas. Tom prilikom je udarila automobilom Hrvoja Petranovića, jednog od organizatora prosvjeda. Vozačica se tu nije zaustavila, vozivši prosvjednika na haubi još 20-ak metara, piše portal zagrebancija.com. Petranović se grčevito pokušavao održati na haubi kako ne bi podletio pod kotače. Sumanuta vozačica se konačno zaustavila nakon što joj je prosvjednik slomio desni retrovizor.

Policija je odmah intervenirala jer je osiguravala prostor. Obavljen je očevid, a po prosvjednika je došlo hitna pomoć. Još nije poznato kakve je ozljede pretrpio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene