Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Australski mediji šokirani jer se sudac kupao gdje je pronađena Britt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac, koji je bio zadužen za nalaze obdukcije u slučaju Britt Lapthorne, i koji je zaključio da se ne radi o nasilnoj smrti, opušteno se kupao na istoj plaži gdje je pronađeno tijelo Australke, s ogorčenjem prenose australski mediji.

U okruženju idilične plaže gdje je doplutalo tijelo nesretne djevojke, sudac Đorđo Benussi uživao je u popodnevnom kupanju nakon napornog radnog dana, javljaju australski mediji. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj Lapthorne Roditelji Britt Lapthorne vraćaju se po istinu Slika nije dostupna Istraga u slučaju Lapthorne Australski detektivi dolaze u Dubrovnik zbog Britt

>> Britt stradala nesretnim slučajem?

>> Dale Lapthorne nezadovoljan nalazima obdukcije

Naime, sudac Benussi odlazi na plažu Boninovo svaki dan te  uživa u kupanju i ronjenju. Jedina razliku u jučerašnjem kupanju bila je ta što je par sati ranije sudac objavio rezultate obdukcije tijela Britt Lapthorne.

Australski mediji dalje pišu kako je sudac vrlo dobro upoznat sa svakim dataljem plaže Boninovo, a kada je riječ o slučaju Britt potpuno je izgubljen pa je izjavio kakao je tijelo u raspadnom stanju te da se ne može zaključiti točan uzrok smrti. 

Nešto ranije istog dana Ivan Kukrika, zamjenik načelnika PU dubrovačko-neretvanske policije, održao je bizarnu press konferenciju, u čudu javljaju Australci. Kukrika je s papira pročitao da na tijelu nije bilo tragova nasilja, a uzrok smrti nije ni spomenuo. Spominje se kako je press konferencija kasnila 45 minuta te da je Kukrika došao vidno ljutit i uzrujan.

Moguće je da su ga razljutili natpisi u australskim novinama u kojim Dale Lapthorne izjavljuje da je obdukcije napravljena traljavo i da bi bolji posao napravilo 12 osnovnoškolaca, pišu australski mediji.

Dodaju zatim kako je Kukrika prije nekoliko dana sazvao press konferenciju na kojoj je naznačio kako pronađeno tijelo nije Brittino. DNK test ga je demantirao, no najgore od svega je što o tome prije nije obavijestio roditelje nesretne djevojke, nego je pozvao novinare.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene