Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Britt stradala nesretnim slučajem?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Kukrika, zamjenik načelnika PU dubrovačko-neretvanske policije izjavio je novinarima da su nalazi obdukcije gotovi te da se nalaze kod istražnog suca koji je nedostupan. Ponovio je kako do sada kriminalistička obrada nije pokazala tragove nasilja na tijelu Britt Lapthorne.

U istrazi o smrti Australke Britt Lapthorne pojavila se nova svjedokinja koja tvrdi da je djevojka u noći nestanka viđena u društvu s muškarcem. Prema neslužbenim informacijama obdukcija je potvrdila da je Australka stradala nesretnim slučajem.

Pročitajte i ovo Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim'' Ni traga ni glasa - 6 Traže ga 16 dana Nestao bez traga, obitelj 82-godišnjaka je očajna: "Ja se nadam da je još uvijek živ i da hoda"

Tijelo 21-godišnje djevojke pronađeno je 18 dana nakon njezinog nestanka. 

Svjedokinja tvrdi da se Britt u noći nestanka, u klubu Fuegno, zabavljala i pila s muškarcem koji je govorio engleski jezik.

Žena tvrdi da je Britt i nepoznatog muškarca uočio velik broj ljudi jer su izgledali kao najsretniji par u klubu, prenose australski mediji.

Dale Lapthorne, Brittin otac, uvjeren je kako je njegova kći žrtva brutalnog zločina. Šokantno je, tvrdi, da je djevojka pronađena bez nogu i ruku, bez većine zubi i kose.

'Britt nije skočila s litice i pri tome ostala bez nogu', izjavio je Dale koji sumnja da je njegova kći ubijena negdje drugdje te je iskasapljena kako bi se prikrili tragovi i bačena u more.

>> Otac Dale: Moja je kći vjerojatno ubijena

>> Pronađeno tijelo ipak je Britt; ocu pozlilo!

>> Trenutak prije nestanka prijateljica je Britt htjela ponuditi prijevoz?

Izvor blizak istrazi činjenicu da je Brittino tijelo pronađeno bez nogu i ruku objašnjava razornim djelovanjem valova, morskih struja i snažnim udarcima o stijene.

Policija odbija dati bilo kakve informacije o tome je li Britt ubijena ili je li smrt bila slučajana, a Dale Lapthorne kaže kako neće stati dok ne dođe do istine. U srijedu ili četvrtak Brittino će tijelo prebaciti u Australiju.

Postojale su sumnje da je majica pronađena nedaleko od Dubrovnika pripadala Britt, no policija tvrdi kako za to nema dokaza.

Tijelo 21-godišnje Britt pronađeno je 6. listopada, a nalazi detaljne obdukcije, koji će otkriti uzrok smrti, trebali bi biti gotovi danas.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene