Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smanjene zalihe

APELI STIŽU IZ SVIH DIJELOVA HRVATSKE Ako ste među onima koji mogu pomoći - učinite to

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedostaje krvnih grupa A negativna, 0 negativna, B negativna i AB negativna.

Iz svih dijelova zemlje stižu apeli dobrovoljnim darivateljima krvi. I dalje traje nestašica. Nedostaje krvnih grupa A negativna, 0 negativna, B negativna i AB negativna.

U riječkom KBC-u nedostaje i krvne grupe A pozitivna. U Slavoniji, gdje su zbog nestašice posljednjih dana bile otkazivane i operacije, situacija je normalizirana.

Pročitajte i ovo Redukcije Ozempica - 4 vlada nestašica Pomama za lijekom, prepisuju ga čak i stomatolozi: "Dolaze mlade djevojke koje imaju dvije tri, kile više" Slika nije dostupna Solidarnost na djelu Kolona ljudi u Petrovoj: Građani spremni čekati satima da daruju krv

Tijekom ljetnih mjeseci, zbog dolaska turista, gotovo se udvostruči broj stanovnika. Povećan je i broj nesreća. Ne samo u prometu. Samim time povećane su i potrebe za krvlju. Najčešće na Jadranu. U riječkom su KBC-u trenutačno smanjene zalihe A pozitivne te A negativne.

I na u subotu održanom maratonu lađa vijorila se zastava s motivom transfuzijske medicine. Podsjetnik svima koji imaju tu sreću da mogu darivati krv - da to i učine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene