Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treća sjednica

Antikorupcijsko vijeće u utorak saslušava Vanđelića i Mikuša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjednici Antikorupcijskog vijeća posvećenoj aferi u Ini u utorak će biti saslušani Damir Vanđelić, bivši predsjednik Nadzornog odbora Ine i Božo Mikuš, bivši predstavnik radnika u Nadzornom odboru Ine, najavio je u ponedjeljak predsjednik Vijeća Nikola Grmoja (Most).

Na treću sjednicu Vijeća pozvani su članovi Nadzornog odbora Ine, a dosad su dolazak potvrdile minimalno četiri osobe. Stoga će se sjednica podijeliti na dva dijela, u utorak će se saslušati Damir Vanđelić i Božo Mikuš, a idućeg tjedna ostali, rekao je Grmoja Hini.

Drugi dio sjednice održat će se idućeg tjedna u ponedjeljak, kada bi trebali biti saslušani Siniša Petrović i Davor Štern, bivši predsjednici NO-a Ine koji su izrazili spremnost da dođu, s tim da se još čeka odgovor i od bivšeg člana NO-a Luke Burilovića, dodao je.

"Unatoč naporima vladajućih da saslušanja prikažu kao protuzakonita i da ih se diskreditira, veseli me što veći broj osoba želi doći na saslušanje i govoriti o Ini", poručio je predsjednik Antikorupcijskog vijeća.

Na prethodne dvije sjednice Vijeća svjedočili su bivši predsjednik Uprave Janafa i Uskokov optuženik Dragan Kovačević i bivši član Uprave Ine Davor Mayer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pozvan Plenković i NO Ine Grmoja najavljuje novu sjednicu Antikorupcijskog vijeća: "Ne odustajemo od razotkrivanja istine"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna drama na vijeću VIDEO Zekanović objavio video i ustvrdio da ga je Raspudić lupio mikrofonom po glavi: "Kad ti smeta istina..."

Poziv na novu sjednicu Antikorupcijskog vijeća opet je upućen premijeru Andreju Plenkoviću, bivšem ministru gospodarstva Tomislavu Ćoriću i sadašnjem ministru Davoru Filipoviću, no oni su ranije najavili da se neće odazvati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene