Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pozvan Plenković i NO Ine

Grmoja najavljuje novu sjednicu Antikorupcijskog vijeća: "Ne odustajemo od razotkrivanja istine"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Antikorupcijskog vijeća Nikola Grmoja najavio je novu sjednicu koja će se održati idućeg utorka. Na sjednicu su pozvani premijer Andrej Plenković, bivši ministar Tomislav Ćorić i članovi Nadzornog odbora Ine.

"U idući utorak s početkom u 12 sati nastavljamo sa saslušanjima oko načina upravljanja INA-om, korupcijom epskih razmjera na koju i Vlada, a i MOL zatvaraju oči zbog čega Mađari ostvaruju svoje nacionalne interese nauštrb interesa hrvatskih građana.

Ovaj put su uz premijera Plenkovića i bivšeg ministra Ćorića pozvani članovi NO INA-e.

Unatoč nervoznim napadima vladajućih ne odustajemo od razotkrivanja istine o korupciji i sve izvjesnijoj veleizdaji u INA-i", napisao je predsjednik Antikorupcijskog vijeća Nikola Grmoja na Facebooku.

Premijer Plenković već je nekoliko puta istaknuo kako nema namjeru doći na sjednicu Antikorupcijskog vijeća u Sabor.

Na prošloj sjednici bilo je burno. Mostov Nino Raspudić mikrofonom je lupio Hrvoja Zekanovića po glavi dok je ovaj govorio na sjednici prije nego su ga s nje izbacili.

Pročitajte i ovo Ilustracija optužen za zlouporabu novca Nećaku bivšeg predsjednika zaplijenjen nakit vrijedan 230 milijuna dolara

Drama se prelila u hodnik gdje se Zekanović skoro potukao sa Mostovim zastupnikom Mirom Buljem. Pred Vijećem je tad svjedočio bivši član Uprave Ine Davor Mayer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene