Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saborska zastupnica SDP-a Ingrid Antičević Marinović prokomentirala je nakon današnje SDP-ove konferencije za novinare zahtjev predsjednika Mesića za izbacivanjem križeva iz svih državnih institucija, ističući kako pravi kršćanin i istinski vjernik svakodnevni svoj križ - križ života, nosi na svojim leđima.


'Najlakše je križeve objesiti o zidove. To je rasterećenje i nema veze sa istinskim kršćanstvom', rekla je Antičević Marinović dodajući kako bi, načelno govoreći, bilo dobro državne institucije očistiti od mita i korupcije kako bi dostojno mogao visiti križ.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Željka Antunović i Antičević Marinović rasplesale Mljetsku večeru Slika nije dostupna 'Bilo bi me sram da se po meni zove cesta kao po Kalmeti'

>> 'Izbacivanje križeva je Mesićevo puštanje magle'

Mislim da je vrijeme da se prekine s nekim prigodničarstvom i sve ono što je u prošlosti bilo zabranjeno kompenzirati na takav način, poručila je.

>> Mesić: Križeve treba ukloniti iz državnih institucija

Mi smo sekularna država i po našem zakonu jasno je što se kod nas može isticati - to je grb i zastava, ustvrdila je Ingrid Antičević Marinović. (Hina)