Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tu je i treći

TKO JE BOLJI? Analizirali smo izborni program Milanovića i Komadine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović i službeno je objavio svoj program za unutar-stranačke izbore. Osim što, kao i protukandidat Zlatko Komadina, nudi promjene u načinu vođenja stranke - hvali se i uspjesima četverogodišnjeg vladanja.

Kandidaturu je najavio još jedan član SDP-a, Zadranin Duško Polovina Lungo. Mi smo usporedili objavljene programe Zlatka Komadine i Zorana Milanovića.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

U svojem programu Zoran Milanović govori najviše o državi koju je kao premijer vodio. Protukandidat Zlatko Komadina SDP-ove godine vlasti kritizira.

Milanovićev program u 15 točaka odnosi se na odnose u stranci, promjenu statuta veću demokratizaciju. Slično stoji i u programu Zlatka Komadine.

Milanovićev program uključuje i gospodarske poteze kao i kritiku HDZ-a.

Kandidaturom za predsjednika na Facebooku se pohvalio Zadranin Duško Polovina. Pred njim je skupljanje potpisa za pravovaljanu kandidaturu.

Komadina se osvrnuo i na navodne prijetnje i pritiscke na članove SDP-a, a javno je stao na stranu šefa svojeg stožera Rajka Ostojića jednog od najgalnsijih kritičara Zorana MIlanovića kojem se kaže sada štošta podmeće.

Detaljnu analizu SDP-ovih kandidata za šefa stranke pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene