Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvo izbačena pa se vratila, da bi...

Aleksandra Kolarić izašla iz SDP-a: "Prepustila sam im i preplaćenu članarinu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aleksandra Kolarić u srijedu popodne izašla je iz SDP-a, čime je ta stranka izgubila još jednog istaknutog člana.

"Danas poslijepodne sam izašla iz SDP-a. Poslala sam mail predsjedniku stranke, glavnom tajniku i predsjedniku zagrebačke stranke. Rekla sam da im prepuštam i preplaćenu članarinu. Za razliku od ovih faca koje prelaze Bandiću, ja sam imala preplaćenu članarinu", rekla je za N1 Kolarić.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen"

U SDP-u smo pokušali dobiti potvrdu o njezinom izlasku iz stranke, no zasad iz stranke ne daju nikakve informacije o tome.

Podsjetimo, prije nešto manje od dva tjedna iz SDP-a je izašao i bivši predsjednik županijskog SDP-a Mario Habek te dugogodišnji član te stranke, sa stažem od 20 godina unutar iste.

Prije njega iz stranke je izašla i Milanka Opačić, čiji je prelazak u saborski klub Milana Bandića, doduše kao i dalje nezavisne zastupnice, izazvao pravu lavinu reakcija, ponajviše iz redova njezinih bivših stranačkih kolega i oporbe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene