Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Aktivirao se južni dio požarišta na Dinari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južni dio požarišta na području Dinare, u zaseoku Lazići, tijekom prijepodneva aktivirao se na nekim dijelovima, izvijestilo je Vatrogasno operativno središte u Divuljama.

U jutarnjim satima požar je gasio jedan kanader i 10 vatrogasaca iz javne vatrogasne postrojbe Knin i kninskog dobrovoljnog vatrogasnog društva s dva vozila, koji su imali noćno dežurstvo na požarištu. Oko 11,40 sati kanader je prestao s radom, a vatrogasci nastavljaju sanirati i natapati dijelove požarišta.

Pročitajte i ovo Žrtva obiteljskog nasilja - 2 PRVI KORAK - POZIV NA 116-006 Mučna ispovijest žrtve obiteljskog nasilja: "Na početku je sve bilo super. Poslije toga je krenulo udaranje, zlostavljanje, pred djetetom, njegovom majkom. Gledao me kao sluškinju..." Slika nije dostupna STAROST U POLJSKOJ Umirovljenici čeznu za društvom, jedno mjesto im pruža veliku utjehu i radost: ''Ovdje nema suza, a časna je DJ i pušta Kiću Slabinca''

Popodne oko 13,10 sati Vatrogasni operativni centar Šibenik primo je dojavu o požaru otvorenog prostora u mjestu Civljane-Kijevo u neposrednoj blizini objekata. Požar su gasila nadljudskim naporima tri vatrogasca s jednim vozilom iz JVP Knin uz zračnu potporu jednog kanadera. Požar je lokaliziran u 14,40 sati, a izgorjelo je devet hektara trave i niskog raslinja.

Požar otvorenog prostora na lokaciji Đurinići-Konavle, koji je dojavljen u VOC Dubrovnik u 9,46 sat, ugašen je oko 13 sati.

Vatru je gasilo 28 vatrogasaca sa 7 vozila iz Sezonske interventne postrojbe Prevlaka, JVP Konavle i DVD Grude uz zračnu potporu jednog helikoptera s uređajem za gašenje. Izgorjelo je dva i pol hektara trave i makije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene