Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klizio do kuće

VIDEO Aktiviralo se klizište na Svetom Duhu: Urušio se veliki betonski zid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Svetom Duhu aktiviralo se klizište preko puta crkve sv. Antuna Padovanskog na broju 30.

Veliki betonski zid i zemlja klizila je ljudima do kuće, no na sreću nitko nije ozlijeđen. Prema dojavi centra 112, na padini između ulice grada Gualda Tadina i ulice Sveti duh došlo je do urušavanja potpornog zida zbog nekvalitetne gradnje i nepovoljnih vremenskih prilika.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Ilustracija Tri osobe u bolnici FOTO Usred noći urušio se dio autoceste: Nastala je rupa dugačka gotovo 500 metara

>> Zagreb: Novo klizište ugrožava kuće i cestu!

Na teren su izašli dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i Ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. Urušavanjem su ugroženi pomoćni objekti i to garaža i šupe, stoji u priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Budući je parcela u privatnom vlasništvu pozvana je građevinska inspekcija koja jedina ima nadležnost za naložiti hitne mjere sanacije u ovakvoj situaciji kada je zemljište privatno. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene