Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša do daljnjega

Ako ste ovog travnja uložili u kišobran, niste mogli učiniti bolje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako oblačno i povremeno s kišom u ponedjeljak je u nekim krajevima Hrvatske temperatura dosegnula iznad 20 stupnjeva.

U polju smo sniženog tlaka, kao i proteklih dana, a isto tako iznad našeg područja i dalje kruži vlažan, nestabilan zrak. U takvim okolnostima još će nekoliko dana biti biti promjenjivo oblačno s povremenom kišom. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na sjevernom Jadranu bura, na južnom istočnjak i jugo.

Pročitajte i ovo Nestabilno vrijeme Vremenska prognoza Je li vrijeme za kišobrane ili suncobrane? Detalje otkriva meteorolog Darijo Brzoja Promjenjivo vrijeme uobičajeno je za svibanj Vremenska prognoza Vrijeme narednih dana obilježit će smjenjivanje sunca i kiše: Više otkriva meteorolog Brzoja

Meteorolozi upozoravaju!

Vrijeme slično onom u ponedjeljak očekuje nas još nekoliko dana, prema najavama DHMZ-a u srijedu će bit djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Mjestimične kiše i pljuskova s grmljavinom bit će uglavnom u unutrašnjosti, osobito sredinom dana i poslijepodne.

Vjetar, većinom slab, na srednjem i južnom Jadranu do umjeren zapadni i sjeverozapadni, krajem dana u okretanju na jugo. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 13, na Jadranu od 10 do 15, a najviša dnevna uglavnom između 17 i 22 °C.

Promjenjivo, povremeno s kišom ili pljuskovima, a biometeorološke prilike biti će iznimno nepovoljne, što zbog ciklone koja se nalazi iznad nešag područja, što zbog razmjerno visokih temperatura i južine.

Pripremite sa za kišu i niže temperature!

Promjenjivo i toplo ostaje do daljnjega. Slično vrijeme nastavit će se do kraja tjedna. Na Praznik rada, prema predviđanjima metorologa, svašta možemo očekivati. Ovako toplo s kišom ostaje barem do vikenda. Ako ste ovog travnja investirali u kišobran, niste mogli učiniti bolje. Već se isplatilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene