Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Agonija konačno gotova

Učenici osnovne škole Pujanke napokon u novoizgrađenoj školi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agonija roditelja i djece osnovne škole Pujanke konačno je gotova. Djeca su naime prvu put sjela u nove klupe u novoizgrađenoj školi. Škola je trebala biti gotova prije više od dvije godine, ali je izvođač radova upao u financijske probleme. Roditelji su i prijetili bojkotom, no danas su zadovoljno doveli svoje školarce u novu zgradu.

Djeca s Pujanki konačno su sjela u klupe svoje nove škole. 'Sviđaju mi se razredi i ormarići. Ne trebamo šetati okolo ako hoćemo oprat ruke i ormarići su lijepi, može svašta u njih stati', kazao je učenik Nikola Radas.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Josip Markotić Neslaganja Raskol u Mostu: Splitski gradski vijećnik napustio stranku, nema ga na listi za Sabor

Danas su se upoznavali s novom školom, a već u ponedjeljak ovdje će se normalno odvijati nastava. 'Ja sam uzbuđena, jedva sam čekala da dođe ovaj trenutak i da dođemo u našu školu', kazala je učiteljica Nevenka Babić.

>>
Jovanović se ispričao roditeljima splitskih učenika

Nema više putovanja autobusom u druge škole. 'Ova agonija putovanja autobusima već dvije i pol godine, gubljenje puno vremena, čekanja autobusa sat vremena na odlasku, sat vremena na dolasku se napokon završila i sad će učenici od prvog do šestog razreda nastavit školovanje u optimalnim uvjetima', kazao je Boris Vidović, ravnatelj osnovne škole Pujanke.

Odahnuli su i roditelji koji su prijetili bojkotom nastave. 'Mislila sam da nikad neće biti gotova, tako da smo jako sretni', kazala je Julija Gotovac, majka jednog učenika.

No, sedmi i osmi razredi i dalje će morati pohađati druge škole dok se ne izgradi i dio za njih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene