Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USKOK NA POTEZU

Zviždačica Adrijana Cvrtila objavila novu snimku iz Kutine: "Očekujem reakciju USKOK-a"

Adrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine - 2
Adrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Zviždačica Adrijana Cvrtila u gostovanju na televiziji N1 u ponedjeljak objavila je snimku u kojoj se od nje traži da provede postupak javne nabave za ranije izvršene radove.

Kutinska zviždačica Adrijana Cvrtila u svom gostovanju na televiziji N1 u ponedjeljak je objavila snimku u kojoj se od nje traži da provede postupak javne nabave za radove koji su ranije izvršeni.

“Radi se o situaciji prije više od godinu dana. Pročelnik za komunalni sustav Kutina tražio je da retroaktivno provedem postupak nabave za radove koji su bili izvršeni. To sam odbila, a on mi je to zamjerio. To traži i lažiranje dokumentacije, trebao je potvrditi onog koji je izabran. To očito nije prvi put", pojasnila je Cvrtila te dodala kako je odbila provesti postupak nabave, kao i da prije tri mjeseca račun izvođačima radova nije bio ispostavljen. 

 

 

Radi se o radovima vezanim za izgradnju reciklažnog dvorišta u Kutini, a Cvrtila je kazala i kako očekuje reakciju USKOK-a.

Adrijana Cvrtila, Josip Vitez i Viktor Šimunić osnivali su udrugu za promicanje dobrog upravljanja i rada Pomak u Kutini. Cvrtila je u ponedjeljak rekla i da je i zviždačica Maja Đerek članica udruge. I noj se, kako je posvjedočila Cvrtila, događaju iste stvari  – napadi, pokušaji demantija, ocrnjivanje s težištem na svjedocima “koji najčešće ne govore istinu jer su egzistencijalno ugroženi”.

Pročitajte i ovo Adrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine - 2 Kome služi Zakon o zviždačima? Adrijana Cvrtila razotkrila je gradonačelnika, a sad joj slijedi ''nagrada'' u obliku otkaza, ali ona ima velike planove

Pročitajte i ovo Adrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine ADRIJANA CVRTILA Zviždačica koja je razotkrila gradonačelnika Kutine podnijela tužbu zbog otkaza: "Sretno mi bilo!"

Cvrtila je ispričala i kako ju je poslodavac prije nekoliko dana odjavio s mirovinskog, a sama je kroz sustav e-građana saznala da više nije zaposlena.

"Sud je donio privremenu mjeru povratka na posao, ali nije uzeo sve mogućnosti iz Ovršnog zakona. Sutkinja je povukla tu privremenu mjeru i to sad još nije pravomoćno, no poslodavac me odjavio, što nije smio, jer rješenje još nije pravomoćno. Nitko me nije obavijestio da sam dobila otkaz u Eko Moslavini", rekla je Adrijana Cvrtila.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene