Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić obavijestila je u nedjelju javnost da će s obzirom na svoje zdravstveno stanje, na preporuku liječnika, smanjiti dosadašnji tempo rada.


Svjesna obveza kao javna osoba na hrvatskoj političkoj sceni, Đurđa Adlešić navodi da osjeća dužnost izvijestiti o svojem trenutnom zdravstvenom stanju.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Gdje bi domaći političari investirali u našoj zemlji? Slika nije dostupna Adlešič: Prvo završiti pregovore, onda raspisati izbore

- Upoznati ste da sam tijekom proteklog ljetovanja nakratko ostala bez svijesti, no uz potrebne intervencije moje se stanje ubrzo normaliziralo. Liječnici su mi preporučili da, s obzirom na moj svakidašnji tempo rada, ipak obavim dodatne pretrage. Prema dosad obavljenima utvrđeno je da postoje određene promjene na krvnim žilama u glavi, pa je potrebno izvršiti još neke dodatne dijagnostičke pretrage", navodi Đurđa Adlešić u današnjem priopćenju.

Kako dodaje, do postavljanja konačne dijagnoze, na preporuku
liječnika, smanjit će svoj dosadašnji tempo rada pa s tim u vezi moli za razumijevanje.

Točna dijagnoza bit će joj poznata tek nakon svih završenih pretraga kao i konzultacija liječnika . O svemu navedenom, kao i o tijeku liječenja te eventualno potrebnom operativnom zahvatu, Đurđa Adlešić će, kako navodi, pravovremeno obavijestiti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju