Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Političari tvrde kako je u Hrvatsku dobro investirati. Pa kada je tako, upitali smo ih gdje bi oni svoj novac uložili.


Otkrili su nam i koji bi oni superheroj rado bili te koga bi spasili. Ipak, kao djeca nisu sanjali o tome. Kao ni o politici. Otkrili smo o kojem su zanimanju maštali. Svaki dan slušamo kako je u Hrvatsku dobro investirati, a strani nas ulagači non stop zaobilaze. Političari i dalje misle kako je Hrvatska zlatna koka pa da imaju višak novca, investirali ga upravo u Hrvatsku.

Vezani članci Političari na godišnjem odmoru - 11 Gdje će političari na godišnji? Nekima je ljeto praktički radno, a drugi mora neće ni vidjeti Političari vole sport - 1 VIDEO Sportom se bave i naši političari, ali bilo je tu i nekih padova: Pogledajte kako je to izgledalo

'Da imam viška ulozio bih u turizam, hotele i kampove', priznao je ministar turizma Damir Bajs. 'U turizam i prizvodnju novih tehnologija. Imamo dovoljno obrazovane ljude za to', kaže Davor Bernardić iz SDP-a. 'Ja samo znam da ako bi investirao to bi bilo u Karlovac', kaže bivši ministar obrane Branko Vukelić.

'Poljoprivreda, prehrana, indusrtrija... time bi se htio baviti', ističe ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković. Neki od političara imaju i drugačije zamisli, poput SDP-ovog Ranka Ostojića. 'Ja bih se rado vratio u neke davne ideje i investirao bih u djecji kamp', kaže. Đurđa Adlešić ističe kako bi investirala u ekološku proizvodnju hrane, jer smatra da se tu može puno napraviti. Ministar Božidar Kalmeta jedini bi ulagao u alternativne izvore energije. 'Možda u turizam i u alternativne izvore energije', rekao je.

Političari su govorili i o tome u koju bi se ulogu superjunaka stavili da mogu, no više pogledajte u priloženom prilogu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju