Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Kluba nezavisnih zastupnika Đurđa Adlešič izjavila je novinarima da su u razgovoru s predsjednikom Republike Ivom Josipovićem iznijeli svoj poznati stav - da je potrebno završiti pregovore, što se nada da će biti gotovo do kraja lipnja i nakon toga raspisati izbore.


'Držimo da je dobro da su izbori ove jeseni, vjerujemo da će vrijeme izbora smiriti ulice, mislimo da prosvjede treba shvatiti ozbiljno', rekla je novinarima nakon razgovora s predsjednikom Đurđa Adlešič, koja je na Pantovčak došla sa saborskim zastupnikom Ivanom Čehokom.

Predsjednik je nastavio razgovore s predsjednikom Hrvatskih laburista-stranke rada Dragutinom Lesarom.

Vezani članci Slika nije dostupna 'U koaliciji nismo mogli realizirati nijedan prijedlog' Slika nije dostupna Đurđa Adlešič dala ostavku: Treba mi odmor

>> Josipović na sastanku s parlamentarnim strankama

>> Premijerkin autogol: Na sastanak došli samo Šišljagić i Srb te tražili izbore

Očekuje se zatim dolazak i predstavnika SDAH-a Hasana Čatića, predsjednika SDSS-a Vojislava Stanimirovića, predsjednika Kluba zastupnika nacionalnih manjina Deneša Šoje te predsjednika HDSSB-a Vladimira Šišljagića.

Predsjednik sa čelnicima parlamentarnih stranaka, zastupnicima manjina i nezavisnim zastupnicima razgovara o aktualnim temama, kao što su završetak pregovora, referendum i održavanje parlamentarnih izbora. U prvom krugu na razgovorima dosad su bili čelnici koalicije SDP-HNS-IDS-HSU, HDZ-a, HSLS-a, HSP-a i HSS-a. (Hina)