Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gabela Polje

Smetala mu buka pa je čekićem napao dvojicu mladića: 19-godišnjaka je izudarao po glavi, teško je ozlijeđen

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U noći sa subote na nedjelju 56-godišnjak je zbog buke čekićem napao dvojicu mladića te je jedan od njih teško ozlijeđen.

Policija u Metkoviću sumnjiči 56-godišnjeg Hrvata za pokušaj ubojstva.

U incidentu koji se dogodio oko 1 sat u noći sa subote na nedjelju u mjestu Gabela Polje u BiH u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta, muškarac je, iziritiran bukom, oborio na tlo 23-godišnjaka te ga nekoliko puta udario čekićem po glavi.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Aktualne teme Plenković o prijetnjama koje je dobio preko frizera: "Ima tko se brine o tome''

Pročitajte i ovo Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu"

Napadnutom muškarcu u pomoć je pritekao 19-godišnjak koji je s njime bio u društvu, no 56-godišnji napadač i njega je napao čekićem.

Dvojica mladića zatražila su liječničku pomoć te su iz Metkovića odvezena u dubrovačku bolnicu. Nakon pregleda je utvrđeno da je 23-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 19-godišnjak teško ozlijeđen.

56-godišnjak je priveden i protiv njega je podignuta kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene