Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zagrebačku Kliniku za traumatologiju od jutros u 7 sati pa do 10 sati javilo se 30-tak građana zbog ozljeda zadobivenih prilikom padova na ledu, izjavio je dežurni kirurg dr. Slaven Babić.


Dvije ozlijeđene osobe imale su prijelome, dok je kod ostalih riječ uglavnom o nagnječenjima i uganućima.

Vezani članci Sudar osobnog automobila i skutera u Zagrebu (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Teška prometna nesreća u Slavonskom Brodu: Smrtno stradao vozač motocikla (42) Žena šeta psa po autocesti (Foto: Dnevnik.hr) Bizarni razlozi za zaustavljanje vozila na autocestama i u tunelima: Snimanje selfija, šetanje psa...

Ozlijeđeni dovedeni na Kliniku za traumatologiju su uglavnom mlađi ljudi i stariji školarci, koji su se ozlijedili na putu na posao i u školu.

>> Oprez! Stigla nam je ledena kiša

Tijekom jutra zbog ledene kiše koja je padala, problema je bilo i u autobusnom i tramvajskom prometu u gradu, doznaje se od glasnogovornika ZET-a Tomislava Jurića. 

Zastoji u prometu

U tramvajskom je prometu tijekom jutra bilo manjih zastoja. Promet se do sada normalizirao, ali zbog slabe protočnosti dolazi do odstupanja od planiranog reda vožnje, navode u ZET-u. Glavne gradske prometnice, prilazi bolnicama, mostovi, nadvožnjaci i autobusne linije u Zagrebu su očišćene od snijega i leda, rekao je jutros rukovoditelj Zimske službe Zagreb Hasan Džombić.

Sporedne gradske ulice, odnosno ulice 2. i 3. prioriteta, bit će očišćene tijekom idućih 24 sata, ako ne bude novih oborina, dodao je Džombić.