Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta kaznena prijava

Zaustavili ga u Dubravi sa 6 kilograma marihuane, policiji je rekao da prevozi duhan

Marihuana u 6 paketića (Foto: Screenshot)
Marihuana u 6 paketića (Foto: Screenshot) Foto: pu zagrebačka
U utorak su na području zagrebačke Dubrave, za vrijeme autoophodnje, policijski službenici PU zagrebačke zaustavili 28-godišnjaka koji je predao crnu vreću za smeće za koju je rekao da je puna duhana, no ispostavilo se da je zapravo puna - marihuane.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. 

Pročitajte i ovo Droge u Hrvatskoj - 4 Najčešće marihuanu Ovisnost u Hrvatskoj: Svaka četvrta osoba probala je neku vrstu droge Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura

Mladić je zaustavljen u vožnji automobila Škoda Felicia zagrebačkih registarskih oznaka te je nakon što je sadržaj vreće razotkriven odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. 

Priznao je da se ne radi o duhanu, već o marihuani pakiranoj u šest manjih paketa pojedinačne težine oko jedan kilogram. 

Slijedom toga, u nastavku kriminalističkog istraživanja policijski službenici pretražili su kuću kojom se koristi osumnjičeni, a u kojoj su pronašli ukupno 94,95 grama heroina, 4547 grama marihuane, digitalnu vagu s tragovima heroina, vrećice za pakiranje droge te 99 kilograma duhana, kao i stroj za usitnjavanje duhana, priopćili su iz PU zagrebačke. 

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene