Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilježila im život

2011. je bila njihova godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da bi bio sretan, ne treba ti stručnjak. Stoga izreka, sam si kovač svoje sreće, nije daleko od istine. Za nju se treba izboriti, ali i prepoznati.

No sreća je i ono što nas okružuje, s čime živimo svaki dan, a ponekad ni ne primjećujemo. Je li to ono malo biće koje možda sada spava u svom krevetiću, dobar prijatelj koji je upravo pitao 'kako si' ili činjenica da smo zaboravili kako nam se liječnik zove, jer hvala Bogu dugo nismo bili u potrebi otići k njemu!

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Robert Čusek - 3 Borba za istinu Zašto Centar za socijalnu skrb nije posvojiteljima rekao istinu o zdravstvenom stanju djece? "Ne bježimo od odgovornosti, spremni smo na inspekciju" Provjereno: Iskaznica za osobe s invaliditetom - 3 Donosi Provjereno Na adresu stigla iskaznica za dijete koja je šokirala roditelje: "Mene je toliko zgrozilo. S kojim pravom?"

Ovo je priča o ljudima kojima je 2011. obilježila život! O ljudima koji su sretni na stvarima koje većina uzima zdravo za gotovo, saznaje Provjereno.

Nitko od njih nije dobio na lutriji, nije osvojio svjetsku medalju na nekom natjecanju niti pobjedio na izborima. Priča je to o ljudima za koje nikad niste čuli, možda ćete ih zaboraviti kada pogledate prilog, no sigurno smo u jednom, u njihovim pričama će se mnogi pronaći. Priča je to o ljudima koji su u moru crnila, krize i nerijetko teških tragedija koje nas okružuju, pronašli sreću. Sami, svojom upornošću i ljubavlju bližnjih. Oni nisu obilježili ovu godinu, ali je ta ista godina obilježila njihov život!

Mato je nakon dugo godina dijalize dobio bubreg, spasio vlastiti život. Valentina nakon pet godina pokušaja stvorila novi, ovih se dana rodila njezina mala sreća Laura. Ovo su samo neki od njih koji su stali pred našu kameru i priznali, da, sretni su i zahvalni! Ovo je bila njihova godina, unatoč svemu!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene