Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova usluga Splitske banke

Život u ritmu…

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ritam račun je idealni proizvod za klijente koji ne žele vezati sredstva, a ujedno žele ostvariti višestruko veći prinos u odnosu na standardnu kamatnu stopu po viđenju. Ovaj proizvod je zapravo kombinacija oročene i slobodne štednje, a moguće ga je otvoriti u kunama i eurima.

Ovisno o potrebama klijenata, u ponudi su Ritam Junior (za djecu i školarce do 16 g.), Ritam Student (za studente i mlade ljude na početku karijere; 16-25g.), Ritam Forte (za svaku punoljetnu osobu), dok vrh ponude s kamatnom stopom na sredstva do čak 3 % čini Ritam Gold.

Pročitajte i ovo Prodaja narodnih trezoraca - 4 Država je poželjan dužnik Građani pohrlili po državne trezorce: "To je dobra prilika" Ilustracija - 6 financijska osobnost Štediša, rasipnik ili kockar: Otkrijte koji ste od ovih 7 tipova i što to znači

Sredstva su klijentu uvijek dostupna Ritam karticom na bankomatima Splitske banke, a uplate na račun je moguće vršiti u poslovnici, trajnim nalogom, internet bankarstvom te putem bankomata Splitske banke što ovu vrstu štednje čini osobito privlačnom i fleksibilnom. Osim toga, Splitska Banka kod otvaranja Ritma Junior i Student klijenta nagrađuje s bonusom od 50 kuna, odnosno 7 eura.

Prednosti Ritam računa su zaista mnogobrojne:
– višestruko veća kamatna stopa u odnosu na štednju na tekućem ili žiro računu
– izuzetna fleksibilnost uplate na račun – u poslovnici, trajnim nalogom, internet bankarstvom te putem bankomata Splitske banke u bilo kojem iznosu
– stalna dostupnost sredstava Ritam karticom na bankomatima Splitske banke

Upravo Splitska banka je prva na hrvatskom tržištu ponudila klijentima ovu vrstu proizvoda, čime smo ponovo potvrdili orijentiranost ka bogatoj ponudi kvalitetnih financijskih usluga i proizvoda.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene