Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VeBe za tebe – sestra

Zašto je 'VeBe za tebe' prava odluka za cijelu obitelj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I ja sam prešla na VeBe za tebe tekući račun. Dobila sam Mastercard kreditnu karticu bez članarine i upisnine, a zahvaljujući VeBe za tebe obiteljskim pogodnostima i bratu, dodatno sam uštedjela, jer do 30. lipnja 2011. godine naknadu za vođenje računa plaća samo jedan član obitelji, a ostali ne plaćaju ništa!

I ostali članovi obitelji ne samo da su profitirali, nego je svaki ostvario i neke dodatne pogodnosti. Mama se konačno riješila minusa uz pomoć kunskog nenamjenskog kredita za zatvaranje minusa u staroj banci bez naknade i uz kamatu od 7% godišnje, što je najpovoljniji takav kredit na tržištu, a tata se odlučio za stepenasti izračun kamate na dozvoljeni minus što znači da može u minus do 500 kuna bez da na to plati bilo kakvu kamatu. A ako mu koji puta zatreba i više od toga, takav izračun kamate omogućava mu da na manji minus plaća i manju kamatu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nebo iznad Bundeka Festival vatrometa u Zagrebu! Slika nije dostupna Pod svibanjskim krošnjama Jazz festival Samobor

Brat na pozitivan saldo po tekućem računu dobiva nagradu kamatu do čak 2,5% godišnje, a baka ima 50% popusta na paket za umirovljenike i penziju dobiva svakog 1. u mjesecu. Svi smo konačno pronašli računicu koja nam se isplati!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene