Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpisan novi ugovor

Viktor Lenac se vraća korijenima, gradit će plinske platforme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Viktoru Lencu potpisali su ugovor o gradnji dviju plinskih platformi, čime se vraćaju svojim starim poslovima s kojima su počeli još sredinom 80-ih godina.

Riječko brodogradilište Viktor Lenac opet se vraća u stari posao. Potpisan je ugovor s talijansko-hrvatskom kompanijom o gradnji dviju plinskih platformi koje će kao podizvođač graditi hrvatski škver.

Pročitajte i ovo Suđenje za aferu Uljanik - 4 119 milijuna eura Počelo suđenje u slučaju Uljanik: Optuženi se izjasnili o krivnji, ne pristaju na naknadu štete Slika nije dostupna Snimili čitatelji VIDEO Zbog orkanske bure sudarila se dva broda u Viktoru Lencu

>> Umjesto brodogradilišta - vjetrenjače!

Ukupna vrijednost posla je 30 milijuna eura, a riječki škverani nadaju se da je to samo početak revitalizacije starih poslova s kojima su počeli još davne 1985. godine.

'Ovaj posao dolazi upravo u trenutku kad je tržište remonta i prerada u velikoj krizi te će gradnja ovih dviju platformi popuniti proizvodne kapacitete Viktora Lenca u 2013. godini', rekao je predsjednik Uprave tog škvera Robert Škifić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene