Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slikovita poruka

Porezni inspektori mu ZAPEČATILI ugostiteljski objekt, on uzvratio OVIM!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kazna poreznih inspektora razljutila je vlasnika jednog ugostitelja objekta u Vignju, na poluotoku Pelješcu.

Za vrijeme nedavnog održavanja Svjetskog prvenstva u jedrenju na dasci u Vignju na polutotoku Pelješcu inspektori su provjerili rad u lokalnom ugostiteljskom objektu. Zbog nepravilnosti, odnosno viška u blagajni, inspektori su objekt zatvorili i zapečatili na nekoliko dana te vlasnika kaznili s 20.000 kuna.

Pročitajte i ovo Potres kod Pelješca magnituda 2,7 Potres u moru kod Pelješca: "Dobro je tresnulo, srećom pa je kratko" Surfanje na Pelješcu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Turističke atrakcije Surferska oaza i šareni kišobrani privukli tisuće turista: "Smještajni kapaciteti su popunjeni"

'Došlo mi je pet brodica punih ljudi. Radio sam ja i dva konobara. Zbog brzine i gužve smo napravili propust i jesam, kriv sam. Liniću skidam kapu ali ovo mu je ogromna greška. Mi se blatimo pred sobom i posjetiteljima iz cijeloga svijeta', rekao je vlasnik Vein Sršen za Dubrovnik.net.

Iako je priznao krivicu za nezakonit rad i zbog svega ostao bez 20.000 kuna, nije ostao bez humora. A ministru Liniću i državi je poslao slikovitu poruku koja se ubrzo proširila društvenim mrežama.

Poruku vam prenosimo u cjelosti: "Mi smo totalno drukčiji od drugih. Diktatura proleterijata: U Hrvatskoj nije problem maznut milijardu (Sanader) nego deset (pazi inspektor). Oprosti im ne znaju što rade. I što bi reka moj mlađi: Mama, tata zatvara K2, idemo na godišnji!".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene