Agencije i hotelijeri na Kvarneru zadovoljni su dosadašnjim bookingom. Gosti koji stižu u tom razdoblju dobri su potrošači, a čak su i manje zahtjevni jer im za razliku od gostiju u špici sezone raspoloženje ne može pokvariti primjerice kišno vrijeme.
Popunjenost kapaciteta u postsezoni redovito je rezultat silnoga truda još tijekom zime i proljeća jer je većina najavljenih dolazaka bookirana mjesecima unaprijed.
'Ove godine ćemo imati jedan enorman porast broja gostiju iz Austrije. Iako je to jedno tradicionalno tržište, to je tržište koje mi stalno dodatno obrađujemo', ističe voditelj u turističkoj agenciji Goran Biljaković dok predsjednik Uprave Grand hotela Adriatic, Milan Mirjanić cijelo proljeće i jesen temelji na kongresnom turizmu.
-
opsada grada
FOTO Izvanredno stanje zbog tri minute: Snajperisti na krovovima, svi strahuju od onoga što bi moglo uslijediti
-
Iz minute u minutu
HDZ i Domovinski pokret postigli dogovor! Cure prvi detalji vezani za novu Vladu
-
užas!
UZNEMIRUJUĆE "U konzervi graha pronašao sam štakora!" Nakon šokantne objave povlači se cijela serija iz velikog trgovačkog lanca