Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Komentirajući aktualnosti u zemlji, najveći hrvatski poduzetnik je negodovao zbog otpora koji se često javlja protiv investicija.


Najveći hrvatski poduzetnik Ivica Todorić svoje će proizvode, primjerice kulen, pokušati plasirati i u svijetu. S američkom tvrtkom NineSigma potpisao je ugovor o suradnji na novim inovacijama, a potom i komentirao aktualnosti u zemlji.

Vezani članci Ivica Todorić izašao iz Remetinca (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Sloković misli da bi suđenje Todoriću moglo početi u veljači, bivši šef Agrokora obrušio se na premijera Ivica Todorić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Zbog neuredne dostave poziva odgođena sudska odluka o prvoj optužnici protiv Todorića

Todorić demantira optužbe da je novi zakon o poljoprivredom zemljištu pisan za njega. Tvrdi da ga zakup zemljišta ne zanima. U ovoj godini u Hrvatskoj planira investirati dvije milijarde kuna.

>> Agrokor ipak ne mora objaviti ponudu za preuzimanje Belja

Pripremljeni su projekti za još milijardu eura investicija. Slaže se da stvari treba pokrenuti, ali otpor protiv svega što se radi nije dobar.

'Mi jednostavno ne možemo ovako, ne možemo da svakodnevno povećavamo nezaposlenost, da nemamo investicije, da mladi ljudi... Razumijete, da je sve više socijalnih problema. Pa mislim nas je sram, mene kao jednog od većih hrvatskih poduzetnika. Ne možemo biti protiv svega, a mi smo ljudi protiv svega!', rekao je Todorić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook