Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Helikopterom obilazi trgovine

Todorić kupuje Getro?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ante Todorić, nasljednik koncerna Agrokor, u pratnji nekolicine menadžera došao je u utorak poslije podne u riječki Getro. Dva sata prije toga posjetio je Getroov trgovački centar u Umagu, a u planu je imao poslije posjetiti Pulu i Karlovac.

Idućih će dana sa svojim timom menadžera posjetiti i ostale Getroove centre u Hrvatskoj, njih 16, počevši od Novog Zagreba, Varaždina i Slavonskog Broda, što samo po sebi potvrđuje ono što se do sada nagađalo da je najveća domaća trgovačka akvizicija u tijeku. Potvrdio je to indirektno i Ante Todorić za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte i ovo Kombi pravosudne policije (Foto: Dnevnik.hr) Žalbe tužiteljstva i obrane Todorić iznosio obranu više od tri sata, nema novca za jamčevinu Slika nije dostupna Agrokor služio za uhljebljivanje Grmoja nakon izručenja Todorića: "Možemo očekivati parvosudnu trakavicu, predlažem reformu pravosuđa"

'Kupoprodaja još nije obavljena, a trenutno provodimo due diligence Getroa', sve je što je Todorić htio odgovoriti na pitanje o kupnji tog trgovačkog lanca. Dodao da će oko 1000 zaposlenika Getroa zbrinuti Vjekoslav Gucić što bi moglo značiti da Agrokor ne zanima nastavak maloprodajnog biznisa već bi Getroove trgovine mogle ući u sustav veleprodaje Agrokora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene