Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Program za menadžere

'Stabilna politika kreditiranja ključna je za zemlju poput Hrvatske'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobra vijest za hrvatske poduzetnike - u novi rukovodeći obrazovni program Instituta za inovacije uvodi se novi program.

Korporativna strategija, inovacija, marketing i financije teme su koje će se odbrađivati. Program je namijenjen srednjim i vrhunskim menadžerima iz Hrvatske i regije tijekom kojeg će predavati profesori s renomiranih svjetskih sveučilišta. O oporavku hrvatskog gospodarstva za našu kameru progovorio je i jedan od njih.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Sjedište u Zagrebu Bivša predsjednica krenula u poduzetničke vode: Osnovala tvrtku, poznato i čime će se baviti Ukrajinski tenk Nova analiza sukoba Institut za rat: Panika u Kremlju zbog ukrajinskog napredovanja? Presretnuta pisma ruskih elitnih jedinica

>> Za malo i srednje poduzetništvo osigurano 498 milijuna kuna poticaja

'Ključna stvar za zemlju poput Hrvatske jest imati stabilnu politiku kreditiranja da bi tvrtke znale što mogu očekivati u budućnosti. Vlada bi trebala stvarati uvjete za zajmove i financiranje, a onda je na poduzetnicima da pokrenu poslovanje i zaposle ljude', rekao je dr.sc. Stephen P. Bradley s Harvard Business Schoola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene