Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Split: Otvoren 10. nautički sajam Croatia boat show

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu je otvoren 10. nautički sajam Croatia boat show. Iako vrijedni milijune eura - najbolji primjerci među 500 izloženih brodova - odavno su rezervirani.

Split je već naviknuo u ovo doba ugledati bijele šatore na Rivi. Nakon što je sajam otvorio državni tajnik Bačić, na dokovima je prve posjetitelje dočekala prava predstava uz neizostavne hostese i skupa pića. 

Pročitajte i ovo Sajam maslina - 4 Najavljena dobra godina Cijena mnogima omiljenog ulja u godinu dana porasla više od 40 posto, proizvođači objašnjavaju zašto je to tako Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina"

No, oni koji tek zavire iza žice iznova mogu uzdisati za nevjerojatnim plovećim luksuzom i sanjariti zaboravljajući kredite i račune.

Na Rivi pak ima priče kako je sajam samo za bogataše, te da samo zakrči cijelu luku i Rivu.

Mnogima je ipak drag dah luksuza pod Marjanom, a osim brodova ove godine na sajmu se nude i nekretnine pa će jahtaši sigurno razgledati i pokoju vilu ili čak otok.

Ukratko - u Splitu je na Rivi fešta moći i ljepote a potrajat će do sljedeće nedjelje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene