Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako osigurati bezbrižan godišnji odmor? Ili još važnije, kako se osigurati od neugodnih iznenađenja pri povratku s odmora? Ako osigurate sebe i imovinu, možete odahnuti i opustiti se.


Već od 230,00 kn godišnje možete sklopiti i policu osiguranja automobilske asistencije! U Hrvatskoj i Europi, Triglav osiguranje pobrinuti će se za popravak, spašavanje i vuču vozila, za prijevoz vas i suputnika, za zamjensko vozilo te smještaj u hotelu. Ukoliko nastane neki od slučajeva i trebate pomoć, od 0-24h vam je na raspolaganju asistencijski centar koji u Hrvatskoj i inozemstvu organizira pomoć i rješenje vaše situacije u najkraćem mogućem roku.

Vezani članci Izvlačenje drona koji se srušio u Zagrebu - 4 Pad drona i oštećeni automobili: Provjerili smo imaju li vlasnici pravo na isplatu odštete Slika nije dostupna Pokušali su u zrakoplov prošvercati sulude stvari, pogledajte što je otkrilo osiguranje

 

Osigurajte dom po cijeni od samo nekoliko kava

Dom i stvari u njemu moguće je osigurati čak i na kraći rok, za vrijeme godišnjeg odmora. Primjerice, za vrijeme godišnjeg odmora u trajanju od dva tjedna možete osigurati nekretnine (stan, kuća, garaža) i pokretnine u njima, za 15 posto vrijednosti godišnjeg iznosa. Što to znači? Dakle, ako osiguravate građevinske objekte (npr. kuća, stan, garaža) i opremu (tj. stvari u njima) i to od paketa požarnih rizika koji uključuje požar, udar groma, eksploziju, oluju, poplavu, izljev vode iz cijevi i slično, to bi na primjeru kuće od 100 kvadratnih metara, koja vrijedi 600.000 kuna značilo da za godinu dana plaćate premiju od otprilike 1.000 kuna, a za 15 dana 150 kuna.

Stambene pokretnine u toj istoj kući čija bi vrijednost bila npr. 100.000 kuna možete osigurati od 200 kuna na godinu dana, a za 15 dana za već od 30 kuna! Za ponudu i dodatne informacije slobodno se obratite u najbližu poslovnicu Triglav osiguranja d.d. diljem Hrvatske. Popis poslovnica pogledajte na www.triglav-osiguranje.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju