Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kroz svoje studijske programe jedna je od rijetkih visokih škola koja obrazuje stručnjake iz područja financija, računovodstva i poreza.


Zanima te ekonomija i svoju budućnost vidiš u svijetu financija? Želiš raditi u hrvatskim ili stranim korporacijama, , bankama, osiguravajućim društvima, kod malih i srednjih poduzetnika, ili te zanima mogućnost samozaposlenja i realizacija vlastite poslovne ideje???

RRiF Visoka škola za financijski menadžment, Zagreb je ono što tražiš!

Kroz svoje studijske programe jedna je od rijetkih visokih škola koja obrazuje stručnjake iz područja financija, računovodstva i poreza.

Na RRiF Visokoj školi možeš odabrati trogodišnji preddiplomski stručni studij Računovodstvo i financije u trajanju od 3 akademske godine (180 ECTS bodova).

Ovaj studij omogućava čak ti u uvjetima visoke nezaposlenosti brz pronalazak zaposlenja jer je računovodstvena struka jedno od najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj, ali i drugim zemljama članicama EU.

Za daljnje napredovanje i specijalizaciju, ali i dodatnih 120 ECTS bodova pravi je odabir specijalistički diplomski stručni studij Korporativne financije.

Ulazak velikih korporacija na tržište RH povećava potražnju upravo za stručnjacima iz ovog područja.


Upisom na studij redoviti studenti dobivaju sva studentska prava, ali i mogućnost korištenja RRiF-ovih stipendija.

Najboljem studentu omogućeno je dobivanje Dekanove nagrade koja uključuje potpunu svotu školarine.
A ako dio studija želiš provesti u inozemstvu možeš sudjelovati u programu studentske razmjene i studirati na inozemnom visokom učilištu –partneru RRiF Visoke škole.


Upisi su u tijeku, a sve što te zanima saznaj na www.visoka-skola-rrif.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook