Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Raspodjela dobiti Fonda hrvatskih branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upravni odbor Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji donio je odluku o raspodjeli dobiti Fonda u 2006.

Odbor je donio odluku da će se od realizirane dobiti Fonda u 2006. jedna trećina, namijenjena za socijalne, razvojne i humanitarne programe, rasporediti Zakladi hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te Fondu za stipendiranje hrvatskih branitelja i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Braniteljske dividende 'Država nam daje dionice kojima se uopće ne trguje' Slika nije dostupna Isplata kreće u ponedjeljak Fond branitelja dijeli 154,48 milijuna kuna

Odlukom Upravnog odbora Fonda od realizirane dobiti Fonda u 2006. godini (koja je ukupno iznosila 59.767.600,41 kuna), jedna trećina dobiti namijenjena za socijalne, razvojne i humanitarne programe iznosu od 19.922.533,47 kuna rasporedit će se: 60 posto Zakladi hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, odnosno iznos od 11.953.520,08 kuna i 40 posto Fondu za stipendiranje hrvatskih branitelja i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, odnosno iznos od 7.969.013,39 kuna priopćeno je danas iz Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Sjednica Upravnog odbora Fonda održana je pod predsjedanjem potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene