Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 56-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Galerija


Karlovačka policija javlja kako su temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu na području Vojnića pretražili dom i druge prostorije koje koristi 56-godišnjak.

Vezani članci Policija, ilustracija 88-godišnjak jurio seoskom cestom 191 km/h, kasnio na cijepljenje: Oduzeli mu vozačku dozvolu i zaplijenili vozilo Njemačka policija, ilustracija Velika akcija njemačke policije: Od jutra upadaju u domove vođa neonacističkih skupina

"Tom prilikom pronađeno je ukupno 1841,5 grama cvjetnih vrhova i lišća nalik na indijsku konoplju tipa droga. Ujedno u sklopu kriminalističkog istraživanja u blizini kuće pronađena su dva nasada s ukupno 329 zasađenih stabljika nalik na stabljike indijske konoplje tipa droga visine od 18 do 245 centimetara", kažu u policiji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 56-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku, a potom uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden i na nadležno državno odvjetništvo.

207 stabljika marihuane na području Koprivnice

Koprivnička policija izvršila je pretragu kuće i drugih prostorija te zemljišne parcele na širem koprivničkom području.

Tom prilikom pronađeno je 11,05 grama marihuane, digitalna vaga i nasad s ukupno 207 komada stabljika indijske konoplje visine od 103 do 390 centimetra.

Stabljike su oduzete i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.