Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U opuštenom ambijentu dizajnerskog hotela Lone u Rovinju, 14. i 15. ožujka 2013. održat će se konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima pod nazivom 'HR kao pokretač promjena'.


Kompleksna gospodarska situacija pred mnoge je tvrtke postavila izazove s kojima se njihovi iskusni menadžeri i stručnjaci nisu imali prilike suočiti tijekom svoje karijere. Stoga je prva konferencija HR Days posvećena organizacijskoj transformaciji kao procesu koji je nužan kako bi se tvrtke prilagodile i pozicionirale na promjenjivom tržištu.

Vezani članci Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Splitski menadžer koji ne štedi nikog: Evo tko se i zašto našao na udaru njegovih kritika Slika nije dostupna 'Građani su se opustili jer su osjetili da se izlazi iz krize, imamo najveći pad nezaposlenosti mladih'

Na dvodnevnom događanju sudionici će iz prve ruke dobiti informacije i odgovore na sva pitanja iz područja organizacijske transformacije kao što su akvizicija, spajanje i sve druge promjene koje ih očekuju u budućnosti.

Jeste li spremni uhvatiti se u koštac s izazovima koji vas očekuju?

Organizatori konferencije HR Days su vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta MojPosao i SELECTIO – vodeća tvrtka za pronalaženje kadrova i savjetovanje u području ljudskih resursa u Hrvatskoj. Konferencija se sastoji od niza stručnih predavanja, okruglog stola te radionica gdje će sudionici imati priliku za individualne razgovore s renomiranim HR stručnjacima i dobiti uvid u konkretne alate koje već sutra mogu primijeniti i u vlastitoj tvrtki.

Za buduće izazove sudionike će inspirirati:
Marek Mos, HR Manager CEE & MENA, Google
Sue Mathews, Senior Lecturer, Oxford Brookes University
Carsten von der Linden, Project Leader, Boston Consulting Group
Viviane Harnois, Official Senior Expert in HR, ATTF

i mnogi drugi.

Kako kvalitetno upravljanje ljudskim resursima donosi veći profit

Upravo na konferenciji HR Days, g. Carsten von der Linden će u izlaganju pod nazivom 'Od sposobnosti do profitabilnosti: Prepoznavanje vrijednosti ljudskog kapitala' po prvi puta predstaviti rezultate najvećeg istraživanja o profitabilnosti upravljanja ljudskim resursima u svijetu koje je provela Boston Consulting Group.

Biti će to zasigurno jedno od najzanimljivijih predavanja jer će dati odgovor na pitanje na koji način povezati upravljanje ljudskim resursima s poslovnim rezultatima i dokazati da ljudski resursi nisu samo funkcija koju je 'zgodno' imati u kompaniji, već da donosi i prihode.

Na ovo će se izlaganje nadovezati i Ana Vojnić Tunić, Voditeljica projekta Certifikat Poslodavac Partner tvrtke SELECTIO i predstaviti podatke o profitabilnosti HR praksi u Hrvatskoj.

Susret s kolegama i nekima od najpoznatijih HR stručnjaka u regiji i svijetu svakako su najveća vrijednost konferencije HR Days, a organizatori se nadaju da će sudionike potaknuti da svoju kompaniju transformiraju u primjer koji treba slijediti.

Više detalja o konferenciji dostupno je na stranici www.HRDays.net, a ranom prijavom do 31. siječnja 2013. moguće je ostvariti dodatne pogodnosti.
Sponzor konferencije je Infoart, a partner konferencije za Srbiju MojTim.com.