Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Profitabilna strana ljudskih resursa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U opuštenom ambijentu dizajnerskog hotela Lone u Rovinju, 14. i 15. ožujka 2013. održat će se konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima pod nazivom 'HR kao pokretač promjena'.

Pročitajte i ovo Konferencija nudi odgovore na najveći izazov tvrtkama: Kako privući i zadržati zaposlenike (Screenshot: Lider) ''Trbuhom za kruhom'' Konferencija nudi odgovore na najveći izazov tvrtkama: Kako privući i zadržati zaposlenike Slika nije dostupna Savjeti menadžera 10 kvaliteta koje morate imati ako želite dobiti posao

Kompleksna gospodarska situacija pred mnoge je tvrtke postavila izazove s kojima se njihovi iskusni menadžeri i stručnjaci nisu imali prilike suočiti tijekom svoje karijere. Stoga je prva konferencija HR Days posvećena organizacijskoj transformaciji kao procesu koji je nužan kako bi se tvrtke prilagodile i pozicionirale na promjenjivom tržištu.

Na dvodnevnom događanju sudionici će iz prve ruke dobiti informacije i odgovore na sva pitanja iz područja organizacijske transformacije kao što su akvizicija, spajanje i sve druge promjene koje ih očekuju u budućnosti.

Jeste li spremni uhvatiti se u koštac s izazovima koji vas očekuju?

Organizatori konferencije HR Days su vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta MojPosao i SELECTIO – vodeća tvrtka za pronalaženje kadrova i savjetovanje u području ljudskih resursa u Hrvatskoj. Konferencija se sastoji od niza stručnih predavanja, okruglog stola te radionica gdje će sudionici imati priliku za individualne razgovore s renomiranim HR stručnjacima i dobiti uvid u konkretne alate koje već sutra mogu primijeniti i u vlastitoj tvrtki.

Za buduće izazove sudionike će inspirirati:
Marek Mos, HR Manager CEE & MENA, Google
Sue Mathews, Senior Lecturer, Oxford Brookes University
Carsten von der Linden, Project Leader, Boston Consulting Group
Viviane Harnois, Official Senior Expert in HR, ATTF

i mnogi drugi.

Kako kvalitetno upravljanje ljudskim resursima donosi veći profit

Upravo na konferenciji HR Days, g. Carsten von der Linden će u izlaganju pod nazivom 'Od sposobnosti do profitabilnosti: Prepoznavanje vrijednosti ljudskog kapitala' po prvi puta predstaviti rezultate najvećeg istraživanja o profitabilnosti upravljanja ljudskim resursima u svijetu koje je provela Boston Consulting Group.

Biti će to zasigurno jedno od najzanimljivijih predavanja jer će dati odgovor na pitanje na koji način povezati upravljanje ljudskim resursima s poslovnim rezultatima i dokazati da ljudski resursi nisu samo funkcija koju je 'zgodno' imati u kompaniji, već da donosi i prihode.

Na ovo će se izlaganje nadovezati i Ana Vojnić Tunić, Voditeljica projekta Certifikat Poslodavac Partner tvrtke SELECTIO i predstaviti podatke o profitabilnosti HR praksi u Hrvatskoj.

Susret s kolegama i nekima od najpoznatijih HR stručnjaka u regiji i svijetu svakako su najveća vrijednost konferencije HR Days, a organizatori se nadaju da će sudionike potaknuti da svoju kompaniju transformiraju u primjer koji treba slijediti.

Više detalja o konferenciji dostupno je na stranici www.HRDays.net, a ranom prijavom do 31. siječnja 2013. moguće je ostvariti dodatne pogodnosti.
Sponzor konferencije je Infoart, a partner konferencije za Srbiju MojTim.com.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene