Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak s ekonomistima

Premijerka konačno zatražila pomoć struke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor je u Banskim dvorima održala sastanak s predstavnicima Hrvatskog društva ekonomista.

Kosor je pozvala članove tog društva na suradnju te ponovila da je otvorena za razgovor sa svima koji imaju ideje s ciljem pronalaska puta za izlazak iz krize, priopćeno je iz hrvatske Vlade. Predstavnici Hrvatskog društva ekonomista - Ljubo Jurčić, Mladen Mlinarević i Snježana Jurišić prihvatili su premijerkin poziv.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Zajedništvo je najveća vrednota' Premijerka Kosor upisala se u Knjigu žalosti Slika nije dostupna Kolumna Mislava Bage Kolumna Mislava Bage: Državnik ili praktikant

Zahvalivši na prijamu, predsjednik Hrvatskog društva ekonomista Ljubo Jurčić pozvao je predsjednicu Vlade Kosor na tradicionalno savjetovanje o hrvatskoj gospodarskoj politici, koje se ove godine po 17. put održava u Opatiji, od 11. do 13. studenog.

Predsjednica Vlade prihvatila je poziv na skup na kojem će sudjelovati hrvatski gospodarstvenici, znanstvenici i stručnjaci. Na današnjem susretu predstavljen je koncept ovogodišnjeg savjetovanja kao i moguće teme o kojima će se raspravljati, navodi se u priopćenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene