Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja kartice.

Postanite i vi korisnik American Express kartice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez obzira na potrošačke navike svakome dobro dođe pomoć prilikom plaćanja troškova. American Express kartice nude mogućnosti koje možete prilagoditi svojim financijskim potrebama i životnom stilu.

Kako bi vam olakšali odluku da i vi postanete korisnik American Express kartice, ističemo samo neke od pogodnosti kojima se ova kartica razlikuje od ostalih kartica na našem tržištu:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mjere za građane PBZ omogućuje odgodu plaćanja svim korisnicima kredita do šest mjeseci Slika nije dostupna PRESTIŽNA NAGRADA ČASOPISA THE BANKER 2019 PBZ banka godine u Hrvatskoj

Membership Rewards i My Card programi nagrađivanja
American Express kartica je jedinstvena jer s njom sudjelujete u čak dva programa nagrađivanja! Membership Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa u kojem sakupljate bodove koje zamjenjujete za proizvode i usluge po vašem izboru. My Card je program u kojem sudjelujete automatski, koristeći istu karticu sa čipom. Pratite poruke na slipu, a potom uživajte u popustima i darovima!

Obročna otplata bez kamata i naknada
Nije lako odoljeti ponudi u trgovinama, a i cijene stvari koje vam trebaju ponekad premašuju kućni budžet. Rješenje je kupnja na rate American Express karticom koja vam pruža financijsku fleksibilnost, a može biti od velike pomoći pri kupnji robe veće vrijednosti. Kupovati možete do 12 rata bez kamata i naknada i to na više od 33.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj!

Sigurnost i osiguranja
American Express kartica pruža visoku razinu sigurnosti kako u svakodnevnom životu, tako i na putovanjima. U slučaju gubitka ili krađe kartice novu vam izrađujemo besplatno, u roku od dvadeset četiri sata. Za bezbrižnu online kupnju imate Jamstvo sigurne kupnje, što znači da nećete snositi troškove nastale prilikom zlouporabe kartice. Tu je još i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja te brojne usluge koje brinu o vašoj sigurnosti u zemlji i inozemstvu.

PBZ potrošački krediti

Opremate li dom, imate li veći izdatak prilikom kupnje TV prijamnika, bijele tehnike ili računalne opreme, na raspolaganju vam je PBZ potrošački kredit.
Iskoristite pogodnost potrošačkog kredita s otplatom putem American Express kartice kojeg vam PBZ Card kao uključeni kreditni posrednik omogućava u suradnji s Privrednom bankom Zagreb d.d. na rok otplate od 3 do 60 mjeseci uz fiksnu, akcijsku kamatnu stopu od 8,98% (EKS 10,06%)*.
Potrošački kredit možete ugovoriti do iznosa od 100.000 kuna, a možete ga realizirati na više od 11.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske. Uz PBZ potrošački kredit s otplatom putem American Express kartice kupuje se jednostavno: bez jamaca, bez učešća, poput uobičajene kupnje karticom.
Realizirajte potrošački kredit za kupnju robe široke potrošnje ili usluga na nekom od posebno označenih prodajnih mjesta PBZ Card partnera!
*EKS je izračunat na maksimalni iznos kredita, rok otplate i naknadu od 1,5%.

I vi možete uživati u pogodnostima American Express kartice, postanite korisnik bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja kartice. Nazovite odmah 0800 3775 55 jer posebna ponuda vrijedi do 31. prosinca 2011.!

Za popunjavanje online pristupnice kliknite ovdje.

Za download pristupnice u PDF formatu kliknite ovdje.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene