Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na zagrebačkom Velesajmu održava se sajam poslova. Stotine ljudi svakodnevno ostaju bez posla, pa se mnogi nadaju da će upravo na Sajmu naći svoje novo zaposlenje.


Na dijelu štandova nude se konkretni poslovi, a tu su i predstavnici raznih učilišta koji zainteresiranima nude prekvalifikaciju, te nastavak školovanja. Očekuje se da će sajam posjetiti oko 10 tisuća ljudi. 'Manja smo firma, treba nam točno još jedna šnajderica. Nema baš previše zainteresiranih, možda imamo pet životopisa baš takve struke', rekao nam je Krešimir Andričević, iz proizvodnje tekstila.

Vezani članci Zaposlene djevojke Znaju kako si začiniti radno vrijeme čak i kad rade iz udobnosti svojeg doma Kuhinja, ilustracija Sezonski posao u Hrvatskoj - odlična ponuda ili prilika za iskorištavanje radne snage? Provjerili smo što o tome misle građani

'Da će se konkretno ovdje netko zaposliti vjerojatno će biti, biti će kontakata, možda će netko vidjet nešto što je interesantnije, saznat će da se može prekvalificirati, koje su mogućnosti, sajam poslova je namijenjen najviše tomu', istaknula je Vesna Matijašević, pročelnica područne službe Zagreb HZZ.