Održava se dvodnevna međunarodna konferencija Marketing Kingdom, čiji je ekskluzivni medijski pokrovitelj Nova TV.


Ljudi iz kompanija, kao što su Mashable i Spotify, došli su u Zagreb kako bi podijelili svoja znanja s našim stručnjacima.

Vezani članci Slika nije dostupna Javnosti otkrivena dugo čuvana tajna Hollywooda Slika nije dostupna Nevjerojatno: Band koji 'prodaje tišinu' zaradio više od sto tisuća kuna!

Marketinški gurui na jednom mjestu. Trikove i savjete u poslovanju podijelili su na Marketing Kingdomu, između ostalih, potpredsjednik tvrtke Mashable - najpopularnijeg svjetskog portala za IT područje te generalni menadžer Spotifya.

I bilo da je riječ o zdravstvenoj, glazbenoj, IT industriji marketinški stručnjaci složni su - do uspjeha vas dijele inspiracija, informacija i akcija.

Marketing Kingdom Zagreb 3 počinje ovog četvrtka

Nikako ne treba zanemariti moć novih medija i društvenih mreža.

'Morate ići za klijentima, a društvene mreže vam otvaraju ta vrata. Ako su oni na Facebooku, budite i vi', tvrdi Katie Morse iz Billboarda.

'Živimo u svijetu koji se mijenja iz dana u dan. Morate osluškivati što se događa, što je novo jer to je prilika za napredak', tvrdi Jonathan Forster, Spotify.

U ova dva dana čut će se iskustva 14 vodećih stručnjaka iz 10 zemalja.

'Ono što je dobro kod ovakvih skupova je da vidiš što radi konkurencija, ali i kako se stvari odvijaju u drugim zemljama', rekao je Kosta Petrov, organizator konferencije Marketing Kingdom.

Niz stručnih predavanja i panel rasprava - ovo je jedna od najvećih marketinških konferencija. Uz Hrvatsku održava se još u 5 zemalja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook