Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema rezultatima gledanosti, grupacija Nova TV je pobjednica svibnja. Nova TV i specijalizirani kanal Doma TV u udarnom su terminu ostvarili 37,4 posto udjela u gledanosti, dok je taj udio tijekom cijelog dana iznosio 30,6 posto.


Program Nove TV u udarnom terminu je svakodnevno pratilo gotovo 500 tisuća gledatelja, što mu je još jednom osiguralo prvo mjesto prema rezultatima gledanosti.

Vezani članci Frano Ridjan Vatreno krštenje našeg voditelja: Pogledajte kako se pretvorio u rock-baku, ali i što mu je supruga rekla kad ga je vidjela! Marko Braić Indira je dobila opasnu konkurenciju: Ovako to izgleda kad se dvije seksi pjevačice nađu na bini!

Glavni izvor informiranja gledatelja i u svibnju je ostao Dnevnik Nove TV kojeg svakodnevno prati više od 545 tisuća gledatelja. Vijesti u 17 sati ostvarile su 38,2 posto udjela u gledanosti, dok je Večernje vijesti svakodnevno pratilo više od 314 tisuća gledatelja.

>>Središnja informativna emisija Nove TV privukla gotovo svakog drugog gledatelja

Miljenica publike 'Sila' u svibnju se spektakularno oprostila od svoje publike. Finale serije gledao je gotovo svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred malim ekranima, točnije njih više od 850 tisuća.

'Sila' je na vrhu ljestvice najgledanijih serija u svibnju, na kojoj je prvih pet mjesta pripalo upravo serijama Nove TV. Ljubavnu priči Sile i Boran age svakodnevno je pratilo više od 630 tisuća gledatelja. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook