Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Uspjeh 'Sile'

Nova TV najgledanija u svibnju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema rezultatima gledanosti, grupacija Nova TV je pobjednica svibnja. Nova TV i specijalizirani kanal Doma TV u udarnom su terminu ostvarili 37,4 posto udjela u gledanosti, dok je taj udio tijekom cijelog dana iznosio 30,6 posto.

Program Nove TV u udarnom terminu je svakodnevno pratilo gotovo 500 tisuća gledatelja, što mu je još jednom osiguralo prvo mjesto prema rezultatima gledanosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Prevrtljivi travanj: Meteorolog otkriva kakav nas vikend očekuje Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

Glavni izvor informiranja gledatelja i u svibnju je ostao Dnevnik Nove TV kojeg svakodnevno prati više od 545 tisuća gledatelja. Vijesti u 17 sati ostvarile su 38,2 posto udjela u gledanosti, dok je Večernje vijesti svakodnevno pratilo više od 314 tisuća gledatelja.

>>Središnja informativna emisija Nove TV privukla gotovo svakog drugog gledatelja

Miljenica publike 'Sila' u svibnju se spektakularno oprostila od svoje publike. Finale serije gledao je gotovo svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred malim ekranima, točnije njih više od 850 tisuća.

'Sila' je na vrhu ljestvice najgledanijih serija u svibnju, na kojoj je prvih pet mjesta pripalo upravo serijama Nove TV. Ljubavnu priči Sile i Boran age svakodnevno je pratilo više od 630 tisuća gledatelja. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene