Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati TV gledanosti

Nova TV grupa vodeća u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema rezultatima gledanosti za prvo tromjesečje 2012. godine Nova TV grupa sa svojim kanalima Nova TV i Doma TV-om najgledanija je u udarnom terminu. U prva tri mjeseca ostvarila je 38,1 posto udjela u gledanosti na općoj populaciji.

Među pojedinačnim kanalima Nova TV je najgledanija televizija u Hrvatskoj ostvarivši najveći udio u gledanosti – 34,8 posto u udarnom terminu kada je najviše gledatelja pred ekranom i 25,2 posto na cijelom danu.

Pročitajte i ovo Majka Jean-Michel Nicoliera - 3 Francuz ubijen na Ovčari Majka Jean-Michela Nicoliera zaplakala kad su stigli Rafalei: "Bio bi ponosan, Hrvatska je njegova zemlja" Rafaeli stigli u Hrvatsku - 7 vaše mišljenje Što kažete na vojne avione? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Uz vodeću poziciju kanala, Nova TV prvo tromjesečje završava kao lider u informativnom i zabavnom serijskom programu. Dnevnik Nove TV je s gledanošću od 18,9 posto (786 000 ljudi) najgledanija središnja informativna emisija u zemlji dok su 'Večernje vijesti' s 14,2 posto (590 000 gledatelja) i 'Vijesti u 17' s 9,7 posto (403 000 gledatelja) vladari svog termina.

>> BITNO JE - DNEVNIK NOVE TV u 19.15h

U zabavnom programu najgledaniji projekt bila je serija 'Larin izbor' s prosječnom gledanošću od 24,8 posto gledanosti, odnosno 1.032.000 gledatelja. Nova TV je apsolutni pobjednik u serijskom programu, budući da je pažnju gledatelja plijenila i serija 'Izgubljena čast' koju je prosječno pratilo 736 000 ljudi. Među najgledanijim programima u prva tri mjeseca 2012. bio je i prijenos borbe Cro Copa protiv Raya Sefa koji je na Novoj TV gledalo čak 914 000 ljudi.

Uz rezultate gledanosti, Nova TV je ove godine osvojila i Trusted Brand. U istraživanju povjerenja u robne marke koje provodi Reader's Digest Nova TV je ocijenjena kao televizija kojoj se najviše vjeruje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene