Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HPB

Najpovoljniji stambeni kredit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko ne možete čekati istek ugovorenog razdoblja štednje i dobivanja redovnog stambenog kredita, HPB - Stambena štedionica u promotivnoj akciji koja traje do 30. lipnja 2010. g pruža mogućnost dobivanja kredita za međufinanciranje bez vlastitog učešća. Kamatna stopa na stambeni kredit putem međufinanciranja iznosi 5,99 posto (EKS od 6,23 posto).

Svrha kredita za međufinanciranje je premošćivanje obveznog razdoblja štednje od dvije godine. Kredit je namijenjen svim postojećim i novim stambenim štedišama.

Pročitajte i ovo Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist"

Uz navedenu mogućnost, HPB – Stambena štedionica štedišama nudi i najpovoljnije fiksne kamatne stope na redovne stambene kredite iz svoje ponude pa tako kamatna stopa na redovni stambeni kredit putem Mini štednje iznosi 3 posto (EKS od 3,05 posto).

Ukoliko ne razmišljate o stambenom kreditu, a željeli biste postati stambeni štediša, HPB - Stambena štedionica omogućuje sklapanje ugovora stambene štednje i putem interneta i to uz umanjenu ulaznu naknadu za 75 posto u odnosu na redovnu.

Provjerite detalje akcije i informirajte se o pogodnostima stambene štednje u svim poslovnicama Hrvatske poštanske banke, putem besplatnog info telefona 0800 232 332, odabranim uredima Hrvatske pošte ili na www.hpb-stedionica.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene