Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio 41 glas

Luka Burilović je novi predsjednik Hrvatske gospodarske komore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novoizabrani predsjednik Hrvatske gospodarske komore dosadašnji je predsjednik Uprave županjske Sladorane d.d.

Novi predsjednik Hrvatske gospodarske komore je Luka Burilović. Tako su odlučili članovi Skupštine Komore koji su mu dali 41 glas ispred Damira Kuštraka kojem je dano 30 glasova.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija...

HGK nakon Nadana Vidoševića: Predsjednik će volontirati, slijede i otkazi

Burilović će na tu poziciju stupiti 1. travnja. 'Povjerenje Komore ozbiljno je narušeno te je prvi cilj vraćanje ugleda i povjerenja. Komora mora biti transparentnija, biti kvalitetniji gospodarski servis te pružati adekvatnu protuuslugu svojim članicama na način da stvori paletu novih usluga i poboljša postojeće. Također, HGK mora biti aktivan sudionik i predlagatelj gospodarske politike s jedne strane, ali i njen korektiv s druge', rekao je Burilović.

Burilović je ranije radio kao pomoćnik ministra u Ministarstvu poljoprivrede i šumarstva RH te na poziciji predsjednika Uprave Sladorane d.d.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene