Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema prepreka za ulaganja

Kraš kupio Tvornicu keksa i vafla 'Karolinu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekima ni recesija nije prepreka za nova ulaganja. Zagrebački 'Kraš' kupio je Tvornicu keksa i vafla 'Karolinu', jednu od najuspješnijih i najdugovječnijih osječkih tvornica.

Za 99 i pol posto udjela u 'Karolini', 'Kraš' je platio sedam i pol milijuna eura. Ovim preuzimanjem Kraš 'grabi' prema liderskoj poziciji u regiji, a osječka tvornica stječe stabilnu budućnost i očuvanje radnih mjesta.

Pročitajte i ovo Tvrtka MB Namenska U Srbiji Eksplozija u vojnoj tvornici: Vidi se gusti crni dim, ozlijeđeni prevezeni u bolnicu Boeingova tvornica u Rentonu Model 737 Max Moguća nova greška na Boeingovim avionima: Na sigurnosni pregled odlazi 50 mlažnjaka

'Karolina' je u proteklih nekoliko godina bila u vlasništvu 'Lure' Luke Rajića te austrijskog 'kralja pereca' Lorenca Balzena.

'Nemojmo gledati Hrvatsku u kontekstu 2011. godine, već 2013. ili 2014. godine, u okviru Europske unije sutra i proširenja Europske unije. Dakle, sva ova lokacija ima perspektivu i mi ćemo je razvijati', rekao je Nadan vidošević, predsjednik Uparve Kraša.

'Ono štp želim naglasiti je da su radna mjesta u Karolini stabilna sada i bit će i ubuduće', rekla je Marica Vidaković, prokuristica Kraša.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene