Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduševio premijerku Kosor

Povratak Luke Rajića u vrh hrvatskog biznisa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godinu i pol od postavljanja kamena temeljca Luka Rajić je u Popovači otvorio tvornicu generičkih lijekova.

Sa sedamdesetak zaposlenih planira daljnja ulaganja i širenje. U tvornicu je uloženo 300 milijuna kuna. Već su lansirana dva nova lijeka, a u idućih nekoliko mjeseci trebalo bi se na tržištu pojaviti i sedam novih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burno u Saboru Kosor: Izjava da pola Vlade treba zatvoriti nije igra riječi Slika nije dostupna 'Moglo se to i ljepše reći' Barba Luka: Ni Tuđman me nije ušutkivao

>> Luka Rajić Kosorici predstavio nove projekte

'Ja pozivam sve investitore da investiraju, ja sam investirao i ja se osjećam dobro', rekao je Rajić. 'Nije stvar 300 milijuna kuna, čovjek u životu može imati i 300 milijardi, ali je stvar pristupa', dodao je.

Investiciju je pozdravila i premijerka Jadranka Kosor koja optimistično gleda na izlazak Hrvatske iz krize. 'Ovo jest godina u kojoj ćemo mi otvoriti širom vrata izlasku iz krize. Vjerujem da će i gospodarski rast biti veći od kojeg smo planirali, ali ako budemo uspješni u jednom od najvećih projekata, a to je otvaranje investicija', izjavila je Kosor.

U tvornici koja se prostire na 6.400 metara četvornih nalazi se ovaj suvremeni laboratorij, pogon za proizvodnju, skladište i uredski prostori, a cilj je i širenje u regiji. Tvornica je već lansirala dva lijeka na tržište, idućih mjeseci planiraju i sedam novih. Prva kutija kao primjer otišla je u ruke premijerke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene