Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski autokampovi među najboljima su u svijetu, a dokaz su i nagrade koje su primili u nekoliko kategorija. Jedan od njih je Solaris gdje i sada nakon ljeta boravi 500-tinjak gostiju.


Nekoliko je naših kampova u raznim kategorijama ove godine primilo prestižne nagrade i s pravom drže cijene usluga. Kamperima ne smeta. Važna je priroda i sloboda, te novac neće štedjeti.

Vezani članci Slika nije dostupna RUŽNA SLIKA HRVATSKOG TURIZMA Istražuje se skupa naplata prijevoza preko Krčkog mosta Slika nije dostupna U poplavama u Francuskoj smrtno stradalo 5 kampera

'Upravo obrnuto. Prosječni kampist ima vrlo visoku potrošnju, odnosno u pravilu je on onaj imućniji gost', kaže Alma Radoš iz Hotelskog naselja Solaris.

To ni ne čudi kada znamo da većina pokretnih 'domova' stoji više od luksuznog automobila, a dnevni najam parcele, kojih u Solarisu ima 590, blizak je cijeni odličnog hotela. Kamperi su posljednji novac spremni potrošiti na lijepe izlete, a naplaćuje im se i veća cestarina. Restorane ne vole, ali se i njih ponekad zažele. Za cijenu svog kampiranja, slobodno mogu boraviti u najboljim hotelima. No, priroda je u srcu.

Avanturista u većim kampovima u srcu ljeta ima oko 2.500. Njih 500-tinjak sezonu nam produže za cijeli mjesec. Ugostiteljma i turističkim djelatnicima, uvijek su dobrodošli.