Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivni u očuvanju okoliša

GLS stekao ISO-certifikate koji obuhvaćaju cijelu grupaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Interne provjere uspjeha, a od sada i neovisne procjene osiguravaju da GLS i nadalje unapređuje zaštitu klime i okoliša.

General Logistics Systems B.V. uspješno je i prije očekivanog završila svoj projekt ThinkGreen kojim je 19 GLS podružnica certificirano sukladno ISO standardu 14001 za okoliš, što potvrđuje da sve podružnice posluju sa efikasnim i visoko učinkovitim sustavom za upravljanje okolišem.

GLS, tvrtka sa sjedištem u Amsterdamu, ostvaruje brzu i pouzdanu isporuku paketa poslovnim korisnicima te domaću ekspresnu uslugu za više od 220.000 klijenata diljem Europe, a grupa pruža pokrivenost mrežom u 37 europskih zemalja što ih čini jednim od vodećih pružatelja paketnih usluga u Europi.

ThinkGreen inicijativa diljem europe obuhvaća aktivnosti usmjerene na očuvanje okoliša, a obuhvaća dosljedno smanjivanje emisija, potrošnje i otpada. Stoga inicijativa uključuje i primjenu energetsko-štedljivih tehnologija, efikasno planiranje ruta te svjesno ophođenje spram okoliša na radnom mjestu. Zaštita okoliša ključni je princip u tvrtci GLS.

' Održivi poslovni procesi u svim zemljama unutar GLS Grupe temelje se na istom principu”, ističe Rico Back, CEO GLS-a. 'Politika zaštite okoliša, program zaštite okoliša, uspostavljeni procesi i specifični ciljevi, sve su to ključni elementi', dodaje Back.

Pročitajte i ovo PR Očuvanje okoliša U akciji čuvara prirode i Jamnice čistila se obala rijeke Kupe u Sisku PR Zelena čistka Zaposlenici Kauflanda očistili zelene površine diljem Hrvatske

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene