Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Marketinške kampanje

Euro Effie: Predstavljeni članovi žirija prestižnog natjecanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Euro Effie nagrađuje najbolje agencije i oglašivače iz cijele Europe koji su bili istinski efikasni u svojem komuniciranju, a u ovogodišnjem žiriju naći će se Ivana Galić i Nikola Žinić.

Ivana Galić, rukovoditeljica marketinških komunikacija u Vipnetu i Nikola Žinić, kreativni direktor u agenciji Bruketa&Žinić OM imenovani su za članove žirija nagrade Euro Effie 2014, europske nagrade koja se dodjeljuje za najučinkovitije i najuspješnije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Europe.

Pročitajte i ovo PR Oglas Jelena Fiškuš: Za razvoj struke treba imati uvid u to što se događa na domaćem, regionalnom i svjetskom tržištu PR Oglas Dani komunikacija: Uspjeh, neuspjeh, kreativnost i uspješni kreativni procesi

Za Croatia Effie 2013 nagrade konkuriraju 42 rada u 9 kategorija

Žiri Euro Effie nagrade sastoji se od niza profesionalaca iz područja marketinga iz cijele Europe, a njime predsjeda Geoff Seeley, globalni direktor komunikacijskog planiranja iz Unilevera. Galić i Žinić su izabrani u žiri ove cijenjene nagrade zbog svog velikog iskustva u vođenju marketinških kampanja i odličnog poznavanja natjecanja Effie. Svojim znanjem i stručnošću doprinijet će izboru najboljih agencija i oglašivača iz cijele Europe koji su bili istinski efikasni u svojem komuniciranju.

Bruketa&Žinić druga najučinkovitija neovisna agencija na svijetu!

Hrvatsko izdanje prestižnog Effie natjecanja održat će se u sklopu nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija od 15. do 18. svibnja u hotelu Lone u Rovinju i nagradit će najbolje hrvatske marketinške agencije i oglašivače. Na Croatia Effie 2014 natjecanju mogu sudjelovati svi marketinški radovi koji su realizirani u Hrvatskoj u periodu od 1. srpnja 2012. do 31. prosinca 2013. Godine, a natjecanje je otvoreno još samo nekoliko dana, do 31. ožujka.

Sve informacije o pravilima i načinu prijave kao i ostalim članovima žirija dostupne su na internetskoj stranici Effie.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene