Obavijesti Video Pretražite Navigacija

eBay mora platiti 38 milijuna eura zbog prodaje krivotvorene robe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski trgovački sud izdao je nalog tvrtki eBay Inc. da isplati 38 milijuna eura odštete kompaniji LVMH zato što je dopustila da se preko njenih internetskih stranica za aukcije prodaje krivotvorena roba robnih marki u vlasništvu LVMH-a.

LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, vlasnik prestižnih robnih marki Louis Vuitton, Givenchy, Emilio Pucci i Marc Jacobs, odluku suda od ponedjeljka pozdravio je kao "izrazito važnu".

Pročitajte i ovo Carinski službenik Robert Kučinac i Ivana Pezo Moskaljov nešto se proda, nešto donira Bili smo u najvećem carinskom skladištu u Hrvatskoj u kojem se čuvaju tone duhana, lažni parfemi, zaplijenjene stolice... Krijumčari sve domišljatiji: "Ovo je jedan od prvih takvih slučajeva" Kupe, odjenu, vrate (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Još je bolje ako kupujete online Kupe, odjenu i vrate: Svjetski trend stigao u Hrvatsku, a trgovci su pronašli način da ga preokrenu u svoju korist

Pierre Godet, savjetnik predsjednika LVMH-a, je rekao da je odluka "odgovor na posebno važno pitanje je li internet slobodan za sve najružnije, parazitske prakse".

eBay je rekao da vjeruje da se LVMH želi obračunati s aukcijama putem interneta radi toga što mu ne odgovara taj poslovni model.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene